Ring til os på

+45 3133 4455

AV-løsning der virker ved første klik

 Hør om Jeres muligheder på en AV-løsning

Vi har fokus på professionelle og innovative AV-løsninger.

Vi tilbyder både standard og skræddersyet AV-løsninger, vi tilpasser altid løsningen til den enkelte kunde. Hemmeligheden er ikke selve teknikken, men i måden den anvendes på.

Vi rykker hele tiden grænserne, med moderne AV-løsninger skaber vi hele tiden nye måder at kommunikere på.

Du vil se frem til at skulle booke flere møder

Med ThinkSmart Hub 500 til Mircosoft Teams bliver møder mere produktive end nogensinde før. Den er nem at installere og nem at bruge – den praktiske alt-i-en-løsning til mødeloaklet er nøglen til effektivitet. Den kan skaleres til alle størrelser lokaler og hjælper dig med at få mest muligt ud af Microsoft Teams. Start til tiden med et enkelt tryk. Hver gang.

Del indhold hurtigt og nemt. Hør, hvad alle siger – klart og tydeligt.

Lenovo ThinkSmart Hub
LG møderumsskærm
Lenovo ThinkSmart Cam
Barco Clickshare
Installation

Lenovo ThinkSmart Hub

Uanset om du er mødevært, deltager eller står for virksomhedens it eller teknik, vil Lenovo Hub til Microsoft Teams gøre møder til en bedre oplevelse. Denne enhed er designet til tætpakkede lokaler uanset lokalets størrelse.

Lenovo Hub  til Microsoft Teams har et flot design med en smudsafvisende touchskærm med antirefleks. Og så kan den drejes, så alle, der har den inden for rækkevidde, kan tage eller videregive styringen. Det betyder, at møder kan køre mere gnidningsfrit, og at alle deltagere har mulighed for at være i centrum.

LG Signage møderumsskærm

En professionel 24/7 serie særligt beregnet til møderum, hvor den høje lysmætning altid sikrer at deltagerne kan se, hvad der foregår på skærmen uanset lysindfald.

Skærmstørrelser 

65” – Bredde: 143,9 cm, Højde: 80,9 cm  

75” – Bredde: 166,0 cm, Højde: 93,4 cm  

86” – Bredde: 190,4 cm, Højde: 107,1cm  

98” – Bredde: 216,9 cm, Højde: 122,0 cm  

Lenovo ThinkSmart Cam

Kameraet monteres under eller over møderumsskærm og der er er ikke behov for at indstille kamera hver gang da det indbyggede AI sørger for at detektere personer i et lokale og automatisk indstille kameraet optimalt.

Barco Clickshare

Barco Clickshare er til trådløs præsentation til jeres interne møder. Selve enheden monterer vi bag ved skærmen eller under bordet og så skal man kun indsætte USB knappen i sin pc når man vil præsentere trådløst på møderumsskærmen.

Installation

Vi sørger for at sætte udstyret op og får teknikken til at fungere. Hos os går vi meget op i tingene gøres helt og ikke halvt, derfor skræddersyer vi i samarbejde med jer, en løsning udfra jeres ønsker og behov. Vi går ikke før det virker.

Vi har erfarne konsulenter og teknikere med mange års erfaring.

Du får et flot og minimalistisk design.

Installationen er med i prisen.

 

Beregn din pris her