4dimensions tilbyder markedets bedste priser på professionelt hardware

Få et tilbud på hardware

En skræddersyet hardware løsning

Har I brug for kompetent håndtering af hardware til kontormiljøet – som f.eks. PC’er, skærme, tablets, printere, toner, servere, og AV-løsninger – arbejder 4dimensions ud fra en model, der giver kunderne struktur og overblik i hverdagen, så I kan holde fokus at drive jeres forretning.

Sådan arbejder vi

Vores fokus er at levere det bedste IT-udstyr, der matcher jeres behov. Vi anbefaler jer ikke nødvendigvis den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi.

Derudover tilbyder vi tilbagekøbsaftaler og sikker afskaffelse – ligesom vi også udfører opgaver som imagepålægning, tyverimærkning, udpakning, konfiguration og test inden levering.

Bærbar
Desktop
Tablets
Skærme
Server/Storage
Netværk
Print & Kopi
AV-udstyr
Tilbehør

Er I på udkig efter nye bærbare til virksomheden?

Vi har et udvalg af bærbare PC’er fra kendte mærker, som Lenovo, Dell, HP, Mircosoft og Apple. Vi er altid opdateret med de nyeste modeller.

Der er mange fordele ved en stationær Computer.

Kraftigere hardware, bedre ergonomi med tastatur og mus samt større skærm.

Vi forhandler stationære PC’er inden for mærkerne Lenovo, HP, Dell. Muligheder for opgradering af hardware og tilbehør er nemmere og er værd at tage med i sine beregninger.

Er du på farten er en god tablet som en god ven, der kan være svær at undvære.

Vi forhandler de populære iPads fra Apple og Surface fra Microsoft, samt andre Android tablets og Windows tablets fra bl.a. Lenovo, Dell, og HP.

Er I på udkig efter nye skærme til Jeres virksomhed?

Vi har en bred vifte af forskellige modeller og størrelser. Vi forhandler skærme af høj kvalitet fra mærker som Lenovo, Dell, HP, Samsung, LG, og Apple.

Skal I have ny server eller opgradere et eksisterende system i virksomheden?

Vi har både store og små servere, som kan dække netop Jeres specifikke behov. Vi hjælper selvfølgelig med Jeres server valg. Vi forhandler servere fra Lenovo, Dell, HPE, Synology.

Netværksudstyr til virksomheden.

Vi har alle typer af netværksprodukter fra kendte producenter som b.la.  Cisco, HPE, Fortinet og Ubiquiti. Vi tilbyder også komplette netværks løsninger.

At vælge den rette printer til Jeres virksomhed kan være svært, det afhænger først og fremmest af Jeres printbehov.

Vi forhandler primært professionelle HP PageWide-printere, som har den laveste samlede ejeromkostning. Oplev høj ydelse uden at gå på kompromis, uforlignelig sikkerhed. HP PageWide patroner, er designet med hensyn til miljøet, som er nemme at genbruge og genererer mindre affald.

Ud over HP Printere forhandler vi også andre kendte mærker.

 

Vi har fokus på professionelle og innovative AV-løsninger.

Vi tilbyder både standard og skræddersyet AV-løsninger, vi tilpasser altid løsningen til den enkelte kunde. Hemmeligheden er ikke selve teknikken, men i måden den anvendes på.

Vi rykker hele tiden grænserne,  med moderne AV-løsninger skaber vi hele tiden nye måder at kommunikere på.

Få mere ud af Jeres IT-udstyr.

Vi tilbyder en række tilbehør til Jeres EDB-udstyr som hjælper Jer med at få mere ud af Jeres enheder. Der findes utallige produkter som hjælper Jer med at bruge Jeres IT-Udstyr på nye og smartere måder. Vi forhandler b.la. mærker som bl.a. Logitech, Contour, Jabra, Barco.

Hardware Leasing

4dimensions tilbyder finansiering udviklet til at hjælpe jer med at få mest mulig værdi ud af jeres IT-budget. Vores hardware-finansieringsløsning er inkl. service og er 100% skalerbar. Finansieringsløsningen er udviklet for at understøtte en regelmæssig udskiftning af jeres udstyr.

Vores samarbejde

Lenovo Platinum Partner
Hos 4dimensions har vi opnået den højeste Lenovo partnerstatus, man kan gøre sig fortjent til. Det giver særlige fordele til gavn for vores kunder i forhold til priser, produktindsigt og garantiservice.

Kontakt os

Christian Arndt
CEO

+45 3141 5191
ca@4dimensions.dk

Har I spørgsmål eller brug for hjælp?


Besked er sendt!

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Beregn din pris her