Ring til os på

+45 3133 4455

4dimensions tilbyder markedets bedste priser på professionelt hardware

Få et tilbud på hardware

IT-udstyr til din virksomhed

Skal du købe eller leje dit IT-udstyr? Der er fordele ved begge dele, og derfor afhænger det af din virksomheds IT-behov og jeres ressourcer til at håndtere og vedligeholde dem. Hos os kan du både købe og leje IT-udstyr. Vi har et bredt udvalg af både hardware og software og vores eksperter sidder klar til at finde den helt rigtige IT-løsning til netop din virksomhed.

Sådan arbejder vi

Vores fokus er at levere det bedste IT-udstyr, der matcher jeres behov. Vi anbefaler jer ikke nødvendigvis den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi.

Derudover tilbyder vi tilbagekøbsaftaler og sikker afskaffelse – ligesom vi også udfører opgaver som imagepålægning, tyverimærkning, udpakning, konfiguration og test inden levering.

Bærbar
Desktop
Tablets
Skærme
Server/Storage
Netværk
Tilbehør

Er I på udkig efter nye bærbare til virksomheden?

Vi har et udvalg af bærbare PC’er fra kendte mærker, som Lenovo, Dell, HP, Microsoft og Apple. Vi er altid opdateret med de nyeste modeller.

Der er mange fordele ved en stationær Computer.

Kraftigere hardware, bedre ergonomi med tastatur og mus samt større skærm.

Vi forhandler stationære PC’er inden for mærkerne Lenovo, HP, Dell. Muligheder for opgradering af hardware og tilbehør er nemmere og er værd at tage med i sine beregninger.

Er du på farten er en god tablet som en god ven, der kan være svær at undvære.

Vi forhandler de populære iPads fra Apple og Surface fra Microsoft, samt andre Android tablets og Windows tablets fra bl.a. Lenovo, Dell, og HP.

Er I på udkig efter nye skærme til Jeres virksomhed?

Vi har en bred vifte af forskellige modeller og størrelser. Vi forhandler skærme af høj kvalitet fra mærker som Lenovo, Dell, HP, Samsung, LG, og Apple.

Skal I have ny server eller opgradere et eksisterende system i virksomheden?

Vi har både store og små servere, som kan dække netop Jeres specifikke behov. Vi hjælper selvfølgelig med Jeres server valg. Vi forhandler servere fra Lenovo, Dell, HPE, Synology.

Netværksudstyr til virksomheden.

Vi har alle typer af netværksprodukter fra kendte producenter som b.la.  Cisco, HPE, Fortinet og Ubiquiti. Vi tilbyder også komplette netværks løsninger.

Få mere ud af Jeres IT-udstyr.

Vi tilbyder en række tilbehør til Jeres EDB-udstyr som hjælper Jer med at få mere ud af Jeres enheder. Der findes utallige produkter som hjælper Jer med at bruge Jeres IT-Udstyr på nye og smartere måder. Vi forhandler b.la. mærker som bl.a. Logitech, Contour, Jabra, Barco.

Hardware Leasing

4dimensions tilbyder finansiering udviklet til at hjælpe jer med at få mest mulig værdi ud af jeres IT-budget. Vores hardware-finansieringsløsning er inkl. service og er 100% skalerbar. Finansieringsløsningen er udviklet for at understøtte en regelmæssig udskiftning af jeres udstyr.

Vores samarbejde

Lenovo Platinum Partner

Hos 4dimensions har vi opnået den højeste Lenovo partnerstatus, man kan gøre sig fortjent til.

Det giver særlige fordele til gavn for vores kunder i forhold til priser, produktindsigt og garantiservice.

HPE Sales Certified – Aruba Products and Solutions

Tino Yannopoulos, Sales & Procurement Manager, modtog denne certificering der validerer, at der kan identificeres vigtige Aruba-løsninger. 

Beregn din pris her