Ring til os på

+45 3133 4455

Hosting & Cloud

I kan starte småt, eller I kan starte med at lade os hoste det hele.
Vi tilpasser os altid jeres behov, vi tager gerne et skridt ad gangen.

Book et møde og hør mere

4dimensions skræddersyr IT-løsninger til jeres virksomhed.

Beregn prisen på din IT-løsning her:

BEREGN DIN PRIS

Sådan arbejder vi med hosting & cloud

Hos 4dimensions sikrer vi jeres forretning, når I vælger en hostet cloud-løsning hos os. I får en sikker, stabil og skalerbar hosting.

Vores datacenter er beskyttet mod strømnedbrud, tyveri, brand, oversvømmelse, hackere og virus, samt overvåget 24 timer i døgnet. Vi tager timevis backup af jeres data de første 12 timer, herefter 4 timers backup interval.

 

Onboarding med 4dimensions

Hos 4dimensions sikrer vi jeres forretning, når I vælger en hostet cloud-løsning hos os.

Vi har hele tiden flere projekter kørende i forhold til Onboarding af nye virksomheder på vej ind i 4dimensions Cloud løsning. Vi besidder 10 år erfaring, hvor vi i 4dimensions har flyttet mere end 100 danske virksomheder igennem et Onboarding forløb. Vi sørger for alt det praktiske lige fra netværket, servermiljøet og applikationer mv.

Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af mulighederne for jeres virksomhed, og vi sammensætter gerne et skræddersyet tilbud til jeres behov og krav til IT.

Hosted ERP
Hosted SQL
Hosted AD & DC
Hosted Filserver
Hosted Applikationer
Hosted Branche Applikationer
Hosted Microsoft Office 365

Hosted ERP

Hos os tilbyder vi hosting af jeres ERP-/økonomisystems-løsning. Vi hoster alle ERP-systemer, f.eks.  Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics AX mm.

Hosted SQL

Lad os stå for hosting af jeres database. Få lavere driftsomkostninger og mere ro til at udvikle jeres forretning. Vi sørger for at virksomhedens forretnings kritiske informationer og data bliver opbevaret på vores døgnovervågede og lynhurtige servere. Det giver ikke blot en langt større sikkerhed end i dag, men også øget effektivitet og lavere driftsomkostninger.

Hosted AD & DC

Med en hosted AD og DC løsning via 4dimensions, hjælper vi med at styre brugernes rettigheder i virksomheden.

Hosted Filserver

En hosted filserver, som er dedikeret til jer. Dedikeret filserver betyder, at I som kunde er den eneste, som placerer filer på serveren. Vi varetager driften af serveren, herunder sikkerhed, patchopdateringer samt overvågning af serverens ressourceforbrug.

Hosted Applikationer

Hos os har I mulighed for hosting af en lang række applikationer. Vi tilbyder et stort udvalg af drifts-applikationer, som I enten kan leje eller købe i forbindelse med outsourcing eller hosting.

Hosted Branche Applikationer

Vi hoster specifikke brancheapplikationer. Det kan f.eks. være et program, som I selv har fået udviklet eller som anvendes indenfor jeres branche. Programmet vil være tilgængeligt via et ikon direkte på brugerens skrivebord på PC’en og åbner, som var det installeret på den. Kravene vil ikke være store til brugerens PC, da IT-ressourcerne til at køre programmet ligger i datacenteret.

 

Hosted Microsoft Office 365

Transformér måden I arbejder på. Office 365 tilbyder jer fleksible og velkendte samarbejdsværktøjer til alle teams, enheder og platforme. Uanset om I arbejder online eller offline, så er I dækket ind med Office 365. I har fuld adgang til filer, dokumenter og mails, da jeres data ligger sikkert i skyen.

Beregn din pris her