Ring til os på

+45 3133 4455

Sådan sikrer vi jeres forretning

Risikoen for cyberangreb og afpresningsforsøg har været stigende de seneste år. Det vurderes i dag, at IT-kriminalitet er blandt de største trusler mod virksomheder.

Hos 4dimensions har vi stor fokus på IT-sikkerhed. Det er vigtigt, at jeres data og servere beskyttes mod angreb, samt at risikoen for uhensigtsmæssig adfærd minimeres. Vi arbejder for at være på forkant med trusselsbilledet, så vi kan give jer den bedste vejledning i valg af sikkerhedsløsninger.

Det har vi erfaret

Forebyg angrebet

Vi kigger på en samlet sikkerhedsløsning,
der kan detektere truslerne fra nettet,
indfange og opdage trusler.

Stop angrebet

Vi har stor succes med at rådgive, finde løsning, opdage og stoppe målrettet angreb.

Automatiseret angreb

For hver server I har, vil I blive udsat for ca. 50.000 automatiserede angreb på jeres system, blot for at teste jeres sårbarhed.

Test og angreb antivirus

Hackere angriber og tester imod kendte antivirus programmer. Det er derfor ikke
nok kun at have antivirus som beskyttelse.

Struktureret angreb

Når hackere angriber bruger de typisk kendte bruger-logins, de har udarbejdet og testet ud fra gennemprøvede metoder.

Det ved vi

Typisk hver anden dansk virksomhed har indenfor de sidste 2 år haft et brud på sikkerheden.

Backup & Recovery

Hos os har vi en procedure for serverhosting-backup; timevis de første 12 timer, herefter 4 timers backup-interval efter behov. Ved nedbrud kan vi genskabe tabte data og være oppe og køre igen med maks 1 times datatab.

Antivirus

Truslerne fra nettet bliver større og det samme bliver konsekvenserne. Med antivirus fra Bitdefender forebygger vi, søger efter, finder og fjerner virus og andre trusler fra nettet.

Firewall & Antispam

Effektiv firewall og antispam er en af nøglerne til at beskytte jeres organisation. E-mail er typisk den primære årsag til starten på et avanceret angreb på en organisation.

SMS Passcode

Gør livet surt for de IT-kriminelle. Med SMS Passcode er det ikke nok at opsnappe en medarbejders brugernavn og adgangskode - de skal også have fat i medarbejderens mobiltelefon.

VPN

Den sikkerhed en VPN-forbindelse giver, ligger i krypteringen, som kun VPN-appen og VPN-serveren kender. Med en VPN-løsning er I sikret en sikker forbindelse.

Secure Wifi

Virksomheder, der konstant er under angreb, har ikke råd til at vælge mellem sikkerhed og opretholde en høj ydeevne på forretningen. Med et sikkert netværk forebygger I unødvendig kompleksitet, så I kan holde fokus på forretningen.

CapaInstaller

Hold jeres systemer opdaterede og minimer derved risikoen for en sikkerhedsbrist.

Beregn din pris her