Ring til os på

+45 3133 4455

4dimensions – din kommende samarbejdspartner?

Skal vi tale sammen?

Vi er en IT-virksomhed

Hos 4dimensions har vi samlet et stærkt team, der leverer outsourcing, serverdrift, help desk, backup og 24/7 overvågning og service management til små og mellemstore virksomheder. Vi arbejder sammen med Danmarks mest sikre datacenter og kundelisten tæller virksomheder fra både den private og offentlige sektor, der har betroet 4dimensions deres IT-drift.

Hvem er vi?

Hos 4dimensions tager vi hånd om vores kunder. Vi ved, at udviklingen inden for de digitale platforme går rigtig stærkt – samtidig gør vi en ære ud af at vurdere netop jeres behov.

Ved at identificere virksomhedens muligheder og udfordringer sikrer vi en løsning, der matcher jeres forretning. Hos os er I ikke blot ”et nummer i køen” – vi tager os tid til kunderne.

Ring eller send os en mail og lad os hjælpe jer med at samle alle jeres IT-løsninger ét sted, så behøver I kun ringe til os, når I har brug for hjælp fremover.

Certificeret service

4dimensions leverer IT-outsourcing, drift og hosting med udgangspunkt i de førende metoder og med de højeste kvalitetskrav i branchen.

Vi har en række certificeringer, der dokumenterer, at vi lever op til de høje krav til kvalitet og driftssikkerhed, som stilles af både vores kunder og os selv.

Vores adresse

Hovedkontor:

Mileparken 22
2740 Skovlunde
Danmark

Sydsjælland-kontor

Toldbodgade 8
4700 Næstved
Danmark

Jylland-kontor

Rugaardsvej 5
8680 Ry
Danmark

Beregn din pris her